В РУ – Ветово е започната проверка по повод сигнал

...
 В РУ – Ветово е започната проверка по повод сигнал
Коментари Харесай

Пияни и нахапани от кон нападнаха медици във Ветово

 

В районно управление (на МВР) – Ветово е стартирана инспекция във връзка сигнал за хулиганска демонстрация в постройката на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) във Ветово.

Инцидентът в постройката на незабавния център е станал към 15:10 часа на 18 май. Чрез незабавния телефон 112 в полицията е постъпил сигнал за абсурда.

Незабавно на място е изпратен екип от полицейски чиновници, извършващи патрулна активност на територията на районното ръководство.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора

Униформените са открили, че абсурдът е провокиран от двама мъже на възраст 31 и 28 година, които били във очевидно нетрезво положение.

Пред служителите на реда те обяснили, че мотив за визитата им при незабавните медици са пострадвания, породени им в резултат на ритване и хапане от домашно животно - кон. Нечифтокопитният бозайник е благосъстоятелност на единия от мъжете.

Животното се е придвижвало с две дребни малки мечета, които очевидно е желало да отбрани

Дежурните медици са им направили примитивен обзор и са ги насочили за следващо лекуване в болнично заведение.

Двамата потърпевши обаче поискали да бъдат превозени със профилиран автомобил на незабавния център, само че медиците отказали, след което двете лица са отправили по отношение на тях обидни думи, закани за физическа разпра и псувни.

От компанията споделиха, че ревизират по какъв начин елементи от „ малко животно “ са попаднали в хляба

Случаят е документиран, като е заведена кореспонденция по разказа на районно управление (на МВР) – Ветово за осъществените от двамата мъже дейности, жестоко нарушили публичния ред и изразили очевидно пренебрежение към обществото и чиновниците от ЦСМП - Ветово.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР